Álláskeresési tanácsadás - egyéni tanácsadás formájában várjuk ügyfeleinket. A tanácsadás során szakember nyújt segítséget és támogatást az álláskeresés folyamatában. Segít az önéletrajz elkészítésben, motivációs levél megírásában, állás interjúra való felkészülésben. A közös munka során az ügyfél elsajátíthatja a álláskereséshez szükséges ismereteket.

Coaching – olyan személyes fejlesztő módszer, amely során segítjük ügyfeleinket, hogy megtalálják személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet éljenek.

Társadalombiztosítási tanácsadás (leendő) kismamáknak és családtagjaiknak, hogy a lehető legkedvezőbb ellátásokban részesüljenek a várandósság alatt és a gyermek születése után.

Életvezetési tanácsadásraazokat a szociális és mentális problémákkal szembe néző hölgyeket és családtagjaikat várjuk, akik úgy érzik, hogy a munkavállalásban hátrányt szenvednek szociális helyzetük miatt.

Jogi, pénzügyi tanácsadás szakember segítségével, személyes konzultáció keretében.