Állásbörze Szigetváron, Sellyén, Szentlőrincen, ahol a térség munkáltatói több nyitott állásajánlattal vannak jelen. Ezen kívül a Pécs-baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs csapata a jövő generációjának segít eligazodni a szakmák világában, míg a gyesről visszatérő anyukák számára a Szigetvári CSAKPont munka társai nyújtanak tanácsadást.

Pályaválasztási tábor – a programban résztvevő hölgyek gyermekeinek szerve zett, térítésmentes kiscsoportos pálya választási tábor, 5 munka napra teljes ellátással, útiköltséggel, programokkal.

Láthatatlan munka napja érzékenyítő rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a háztartásban elvégzett munka mennyiségére és értékére, hogy ne csak azt vegyük észre, ha nincs elvégezve. Játékos szabadidős programok kicsiknek és szüleiknek Szigetváron, Sellyén és Szentlőrincen.

Helyi termék workshop az agrárium szezonali tásához alkalmazkodva Szigetvár és környéke kisebb településein gazdálkodók népszerű sítése, webshop hálózatba való csatlakozása érdekében.

Családi napok – Szakmai és Családi tanács adó napokon többféle interaktív családbarát prog ramot kínálunk. A résztvevőknek motivációs csomaggal kedveskedünk.

Női klub – kétheti rendszerességgel kerül megrendezésre központunkban. A klub témáinak kiválasztásánál igyekszünk figyelembe venni a helyi igényeket. Meghívott előadóink a családi élet főbb területét érintő hasznos ismeretekkel szolgálnak a részvevőknek. Ünnepek alkalmával kézműves foglalkozást tartunk. Az új klubtagok értékes ajándékcsomagot kapnak.

Klub foglalkozások – ringató, szülésfelkészítés, ételallergiás klub, ahol kötetlen beszélgetések alkalmával a hölgyek mentoroktól is tanulhatnak.