„Nőnap 365” Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal

Kedvezményezettek: Láthatár Közhasznú Egyesület; Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara; Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

Támogatás összege: 199 995 005 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A „Nőnap 365” projekt célja a Család és KarrierPONT működtetése, mely szolgáltatásai, képzései és rendezvényei révén hozzájárul a térségben élő nők családi, társadalmi és munkaerő-piaci szerepeinek összeegyeztetéséhez. A Család és KarrierPONT-ban felkészült kollegáink várják a szolgáltatások iránt érdeklődőket. A projekt elősegíti a nők foglalkoztathatóságát, atipikus munkavégzését, a munkáltatók és munkavállalók közötti hatékony együttműködést, valamint a család és munka összehangolását. A projekt nem csak a nőket szólítja meg, hanem komplex programokkal várja az egész családot. A 36 hónapos időszak alatt Szigetvár, Szentlőrinc, és Sellye térségeiben élők vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

A résztvevők számára programokon, képzéseken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A projekt megszólítja a térség munkaadóit is. A nők atipikus foglalkoztatásának javítása érdekében, a vállalkozókkal megismerteti az atipikus foglalkoztatási formákat és ezek bevezetéséhez segítséget ad.

Tervezett befejezési dátuma: 2020. 12. 30.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.2.9-17-2017-00102