Nyelvi képzés – 50 órás, angol és német nyelven, a munkavállalási esély növelése érdekében.

”B” kategóriás járművezetői tanfolyam mobilitás céljából, mely növeli az elhelyezkedési esélyeket.

Aranykalászos gazda képzés, mely segíti a helyi munkaerő helyben maradását, őstermelővé válását.

Szülői-családi tanácsadó a munka és magán élet összehangolása, konfliktus és stressz kezelési készségek elsajátítása, generációs különbségek áthidalása céljából.

Munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése – képzett szakember bevonásával aktuális munka erő-piaci ismereteket sajátíthat el, csoportos képzés formájában. Az 5 napos képzés végén tanúsítványt adunk. A képzés időtartamára pénzbeni ellátás is jár.

Munka és magánélet összehangolását segítő tréningek – kiscsoportos formában, különböző témák feldolgozása mentén tréningeket szervezünk központunkban, igény szerint külső helyszíneken. A 10 órás tréningek témái: időgazdálkodás, konfliktuskezelés, kommunikáció, munka és magánélet összehangolása, motiváció, egyéni portfólió készítés, önérvényesítés. A résztvevőknek pénzbeni juttatást adunk.

Online marketing csomag – a projekt keretében 8 fő számára nyújtunk segítséget ahhoz, hogy saját honlapot hozzanak létre, fejlesztve ezáltal a vállalkozás online marketingjét.

E-kereskedem képzés – a 48 órás képzés alatt a résztvevők elsajátíthatják az online értékesítés alapjait.